just can't lie, was the best time of my life

vaknade före 9 av kurry och kunde inte somna om igen, så gick upp och nu så sitter jag och fikar. om ett tag så tror jag att jag ska fara till gymmet ett tag, fixa lite saker sen bara vänta tills filip kommer. 

plötsligt så har du nått fram till den dag

har försökt komma på massa lekar som vi kan köra i morrn men kommer verkligen inte på någon... google har inte varit till så stor hjälp heller.. aja det blir nog bra ändå.
ikväll så lär jag inte göra så mycket, ska nog gå och lägga mej ganska tidigt ikväll också. 
 

don't even know what we're fighting for

 
vi sov ut ett bra tag i morse, vilket var hur skönt som helst! klev upp före 12 och gjorde frukost till mej och filip. sen så har vi bara tagit det lugnt och varit ute och gjort en jätte fin snögubbe.
ikväll så kommer jag bara vara halt ensam och ta det lugnt, välja kläder och planera tills i morrn.

vi som sitter här är alla noga valda

idag har jag och filip varit på fc hela dagen och kollat på innebandy. när innebandyn var slut så for vi hem till mej.  ikväll så ska vi ner till gymmet om strömmen har kommit tillbaka där och spelat pingis och gymma lite. efter de så ska vi kanske bada och bara ta det lugnt.
 

Love is in the air

Är väldigt dålig på blogga men igår var jag och filip i stan iallafall. Först var vi och köpte skid grejer till mej, sen for vi till min moster och fikade och sist ner till stan. Vi såg sune på bio också, den va väldigt bra. Sen for vi till filip, idag så har vi varit och kollat på skor och varit ute och åkt skidor. Ikväll lär vi bara vara på fc och kolla på t3 cupen och sen sover jag här i natt också.


julia del 2.

 

julia del 1.

 

Livin' life if fun and we've just begun

 
igår kom ju julia hit, vi gjorde väl inte så jätte mycket men det är alltid roligt att vara med julia. idag så har jag varit ute och fotat julia, kommer lägga upp lite bilder senare.
nu så håller jag på att fortsätta rensa lite bilder, senare så ska jjag vara med filip.

we are a secret can be expose

 
halsbandet jag fick av filip, hur fint som helst!
 
for ut och övningskörde med pappa idag, gick faktiskt bättre än vad jag trodde det skulle gå även fast jag körde av vägen en gång.. 
annars har jag bara tagit det lugnt idag, nu väntar jag på att julia ska komma hem. för jag ska vara med henne idag, blir jätte bra! 
 

now and forever

 
ett par bilder från julafton.
 
just nu sitter jag och sorterar alla bilder jag har, för jag fick en hårddisk i julklapp, så ska he in alla bilder där, är lite små drygt..
senare idag ska jag kanske fara ut och övningsköra för först gången, ska nog också gå ut och fota. fick låna en blixt av hasse igår, bilderna blir mycket bättre med den.
 

god jul

nu har jag fixat mej klart, så nu ska vi nog fara om inte så länge. kommer fira jul hos 2 av mina kusiner i stan, är typ jätte taggad på att öppna julklappar även fast jag vet ett par saker som jag kommer få.
men nu ska jag gå ner, god jul alla!

julafton!

 
igår så pyntade jag och filip granen, tycker den blev riktigt fin! fast den luktar konstigt så vi ska typ slänga ut den i morgon.. senare på kvällen så åt vi massa gott och spelade bingolotto, vann faktiskt 100kr. brukar verkligen aldrig vinna på uppesittarkvällen.
 
idag hade jag världens bästa julaftons morgon, vaknade med filip bredvid, låg och myste ett tag, gick ner och gjorde mackor med julskinka och ägg och sen öppnade mitt paket från filip. var ett jätte fint halsband som jag kan visa senare. klockan 10 gick vi ner och såg sista avsnittet av julkalendern sen for filip hem.
nu ska jag nog snart gå och duscha och välja vilka kläder jag ska ha ikväll.

dan före dopparedan

idag har jag och filip varit och spelat pingis i klubbstugan, jag ägde ut honom så stort!
nu ska vi snart ta och äta någon julmacka och sen kanske gå ut eller något.
i kväll så ska vi iallafall spela bingolotto och ta hem stor vinsten.

you bring me to my knees

 
idag så klev vi upp efter 11, åt våfflor sen for ut och åkte skidor, för vi gjorde det inte igår. när vi kom tillbaka duschade vi sen for till filips mormor och morfar och åt julbord. 
vi kom till mej för ett tag sen, så vi har inte hunnit göra så mycket än-
 

jullov!

 
sista dagen i skolan för i år, sååå skönt! sista lektionen hade vi bara fika och julklappsleken.
efter skolan gick jag först ner till stan med didrik och hans kompisar, sen mötte jag upp matilda där, då gick vi till bussen. sen så for jag till filip.  vi har typ sett julkalendern, legat och pratat och spelat skippo men det var inte så kul.. ikväll ska vi kanske ut och åka skidor eller så kommer vi nog bara ta det lugnt.

Keep your head up, keep your heart strong.

'fick sluta lite tidigare idag, så for er till stan och va med wille och filip tills bussen gick. köpte lite underkläder, en julklapp till klassen och en till pappa.
när jag kom hem gjorde jag inte så mycket, sen åt mat och gick ut med theo. nu så ska jag baka muffins som jag ska ha med till skolan i morrn och sen plugga.

you've been caught in the light

ikväll så har jag pluggat ett tag men känns ändå som att jag inte kan något mer.. har sett några avsnitt av andra avenyn och pratat med filip också. sen inte så mycket mer. 
nu så ska jag iallafall sova!

top of the world

tog bilden av matilda.
 
igår så gjorde väl inte jag och filip så mycket vi pratade, bakade muffins, spelade skippo, åt muffinsen + bj och kollade på sinister. den var ändå helt okej.
idag fick vi slutade en timme tidigare, så hann med 3 bussen hem. så nu sitter jag och kollar på tv + fikar lite. ikväll ska jag nog mest plugga sam..

you are the reason I smile

fick sluta tidigare idag, så hann med 1 bussen. så skönt eftersom jag egentligen slutar halv 4.
nu sitter jag och pluggar  lite på bussen, kommer åka direkt till vindeln och vara med världens bästa! 

en vecka kvar!

sitter och kollar på julkalendern nu, för jag hann inte se den i morse.
idag gick skolan halv segt, vill bara få lov! efter skolan kände jag mej jätte trött, så for hem och la mej på soffan. sen åt mat och nu så ska jag baka lussebullar om ett tag, degen ska bara jäsa lite först.
 

I can't live without you

pratar med min älskling nu, sen så ska jag sova.
ikväll så ha jag varit ute och gått med mamma och hundarna, duschat och typ suttit vid datorn. känner mej så seg, så godnatt!
 
 

I know you're the most beautiful boy to me

känner mej hur seg som helst, har seriöst inte gjort något idag. bara legat på soffan och spelat på ipaden. ska nog fortsätta att bara ligga här tills runt 5, då ska jag ta och mat. kommer att få äta helt ensam idag, eftersom alla andra är borta.. men dom kommer hem senare.
 
tvär fixade en ny header också, bara för att få bloggen lite mer vintrig.
 

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

 
ett par bilder från igår.
 
filip for nyss.. så är helt här hemma med hundarna. tror jag ska ta och gå ut med dom senare och sen bara ta det lugnt, kanske plugga lite. 
hade iallafall riktigt mysigt igår, vi lagade go mat, gjorde ett litet träningspass, åt massa god, såg film och bara myste, jag älskar dej så mycket!
 

Light a fire, a flame in my heart

hade riktigt kul igår med miana tjejer, tog med mej kameran dit men sen när jag var där insåg jag att jag hade kvar minneskortet i datorn...
sen tog jag 10 bussen till filip och sov där inatt, idag så har vi varit på innebandy sen så for vi hem till mej. ikväll ska vi laga mat ooch bara ha de mysigt!
 
nu ska vi äta nudlar och kolla på tv.

från bikbok

har köpt både tröjan och byxorna på bikbok, nu i veckan.

I feel your heartbeat

 
lite bilder på min pepparkakor som jag bakade för inte så längesen.
nu väntar jag på att det ska bli mat, sen så ska jag duscha och gör mej i ordning till ikväll. känner mej inte så jätte fräsch för jag har än på mej kläderna som jag hade på gymmet idag..
 
runt 7 så far jag nog till matilda där vi ska ha våran lillajulafton, det blir nog jätte bra!

Won't let nobody hurt you

har på mej min nya mysiga tröja idag, fast den syns inte så bra å bilden men..
känns så härligt med fredag och helg, slutar tidigt också. när jag kommer hem tror jag först att jag ska fara till gymmet en sväng, sen baka pepparkakor och göra mej i ordning för ikväll. 

aldrig på året är gemenskapen så stark.

har slagit in ett par julklappar ikväll. för i morrn ska jag och några vänner ha lilla julafton.
förutom att slå in julklappar, så vet jag faktiskt inte vart tiden har tagit vägen, sett lite tv & suttit vid datorn.
ska ringa filip en snabbis nu sen sova!

mer bilder från balen



all I want for christmas is you

idag efter skolan for först till stan ett tag med stina, fick med mej en tröja och en julklapp hem. 
efter 3 så tog jag bussen direkt till vindeln, mötte upp filip sen for vi och simmade 32 längder. jag var faktiskt mycke duktigare än vad jag trodde. trodde att jag skulle sjunka efter 5 längder för jag sväljer så mycke vatten..  nu ska jag slå in lite paket sen får jag se vad jag hittar på ikväll.
 
det varockså någon som frågade om jag kunde lägga upp mer bilder från balen, så jag gör det senare ikväll.

I'll be your shoulder when you cry

det är så skönt att jag har idrott först på torsdagar, då behöver jag inte fixa mej något på morgon sen kan jag åka till skolan i gympakläder. har bara 2 lektioner idag så dagen gå nog fort, efter skolan ska jag ner på stan tills bussen går. sen kommer jag åka direkt till vindeln för då ska jag och filip fara och simma. jag är verkligen helt värdelös på att simma men det går nog bra!

tävlar

tävlar om en neccesär full med smink från viva la diva.
hos nickys.se

grattis matilda!

GRATTIS MATILDA!
(bilderna är från 2010)
 
efter 7 så for jag ut och gick med mamma och hundarna, då skickade matilda ett sms och frågade om jag vill komma till henne och käka tårta. så på vägen hem från promenaden slank jag in i matildas hus eftersom det ändå låg efter vägen. käkade super god tårta där, mätt blev jag då också av den. 
sen så for jag hem, pratade med filip och sen typ borstade tänderna och så. nu ska jag strax sova!

I have lived and I died for you

var lite små trögt att ta sig upp i morse, hade gärna legat kvar i sängen ett bra tag till och myst med filip. skolan gick väldigt fort som tur var, var hemma över 5 nångång. då såg jag bara på tv ett tag tills det blev mat.
ikväll så ska jag försöka börja plugga till samhälls provet som är nästa vecka, det ända jag har kvar i skolan innan lovet! annars kanske följa med mamma ut och gå, jag får se.

ett par bilder från balen


thats my little fact

idag så skrev min kompis och visade mej denhär bilden. 
tycker det var lite små kul att någon tagit min bild från we<3it och gjort den såhär. 

zara larsson - uncover

 


Keep me up 'til the sun is high

så nu är jag färdig, vera kommer och hämtar mej vid halv 6.
balen slutar runt 12, sen kanske jag måste hjälpa till att städa undan lite, jag vet inte. kommer nog vara drygt att kliva upp på onsdag, jag som typ brukar gå och lägga mej 9, aja det går nog bra!
 

No mountain's too high for you to climb

ikväll har jag pluggat lite matte, fast fattar ändå inget av ekvationerna... och typ sett på tv.
nu så har jag nyss bestämt vilka kläder jag ska ha i morrn när jag ska fota på 9ornas bal, blir nog super kul! har också fixat iordning kameran och lite saker jag behöver på onsdag. för jag är rädd att det blir jätte stressigt om jag inte skulle hinna med 3 bussen, för ska vara på balen före 6 nångång. sen så far jag och sover hos filip efter.

I'll find a way to close the door

2 mysiga vinterbilder från we<3it.
 
for till skolan kvart i 12 idag och for hem igen 10 över 3, så blev en väldigt lugn dag i skolan. hoppade av bussen på rödånäs och for på gymmet direkt, var där ett tag sen for jag hem och gjorde lite svenska uppgifter och sen åt mat. nu ska jag göra den sista uppgiften, då kan jag ta det lugnt sen resten av kvällen.

I wanna scream and shout and let it all out

 
imorse så missade jag bussen, den forförbi medans jag och filip var påväg ner till busskuren. så jag väntade med filip där tills hans buss kom, sen så gock jag hem. 
fast det var ändå ganska skönt att jag missade bussen för sen såg jag att min svenska/engelska lärare var sjuk så har ingen lektion förns 13:20. men har nyss skrivit klart min engelska inlämning, så nu ska jag bara ta det lugnt fram tills bussen går.

andra adevnt!

 
2 bilder från min instagram från i helgen.
 
har inte hunnit skriva något i helgen, i lördags så for jag och filip till sävar och tittade på innebandy, sen till stan. efter vi varit på stan så for vi till filip, där så åt vi plankstek, spelade spel, kollade lite på innebandy, kollade på film och åt massa godis. 
idag så har vi varit ute och lekt i snön och bara haft det mysigt. sen så bestämde vi att vi skulle hem till mej, så nu är vi här. filip håller på skriva på nån so-uppgift och jag sitter här som stöd, haha.

omelett och melon

sitter och äter, omelett och melon, super gott!
åt ingen lunch på skolan för jag for ner till stan istället, fick med mej ett par julklappar idag. så har jag inte så jätte många kvar nu.
efter jag ätit ska jag nog ut med hundarna eller så väntar jag tills filip kommer, så får jag lite sällskap. 

Would you let me see beneath your beautiful

slänger in ett snabbt inlägg nu innan jag ska ut till bussen. 
idag blir en kort dag, väldigt skönt. så kommer vara hemma vid 2, då ska jag ut och gå med hundarna sen så kommer filip före 4 nångång. han kommer sova här ikväll också! 

black

 
köpte denhär tröjan idag på carling, dom hade 50% på alla överdelar. så den kändes väldigt värd 100kr.
 

I got your love this christmas time

 
skrev ingenting igår när jag var hos filip, men vi gjorde väl inget speciellt.
idag hade jag båda idrotts prov och företagsekonomi redovisning, sen så for jag ner till stan med joanna och stina och kollade runt på lite affärer. inga julklappar fick jag då med mej men en tröja till mej som jag kan visa senare. 
ikväll ska jag nog ta och julstäda + julpynta på mitt rum, känns så ojuligt där.

you caught my heart like a falling star

 
klev upp klockan 7 i morse även fast jag hade sovmorgon, så jag skulle hinna se julkalendern.
sen så har jag duschat, packat gympakläder och kläder tills i morrn. för jag far till filip efter skolan idag. 
men nu måste jag skynda mej att fixa det sista sen ut till bussen, hejdå!

She got her head in the clouds and she's not backing down

gammal bild men känner mej verkligen inte för att vara med på bild just nu.
 
tisdagar är helt klart den drygaste dagen på veckan, börjar 08:20 och slutar 15:30...
efter skolan for jag till stan med emma och kollade runt i lite affärer, tog 4 bussen hem. sen när jag kom hem var jag så hungrig eller är det fortfarande. maten brukar alltid vara färdig när jag kommer hem med 4:a bussen men inte idag...
ikväll ska jag nog bara plugga.

I can see the future and you are my lover

hittils ikväll har jag då inte plugga någonting som jag verkligen behöver. har istället pratat med filip, spelat tetris och kollat runt på julklappar... nä nu måste jag skärpa mej!

allt som var på riktigt känns på låtsas nu

efter skolan så for jag till gymmet, var där i nästan en timme. sen så gick jag hem och nu så äter jag ett äpple och kollar på tv, är mat om kanske en halv timme.
senare ikväll ska jag nog bara plugga, såå roligt!

just give me a reason

har precis lagt mej i sängen nu, ska träna på svenska redovisningen en gång till sen sova. 
ikväll så har jag gjort färdigt svenska redovisningen, sett andra avenyn och sett solsidan.
 
känner att jag borde fixa om min blogg, den ser så höstig ut. ska försöka fixa de i veckan om jag har tid.

bilder från helgen!

 

You were a thief, you stole my heart

 
har varit sämst på skriva i helgen, jag vet!
igår så for jag ju till filip, vi va först på julmarknaden, for hem till filip och gjorde pizza, spelade massa spela med hans lillasyster, såg film och hade det mysigt!
idag så klev vi upp vid 11, fikade sen for vi på innebandy match. när den var slut gick vi in i samhället och kollade runt lite på skyltsöndagen, sen kom min föräldrar och hämtade mej. så nu sitter jag och kollar på tv.

poker night

igår blev det poker med filip, wille, ida, didrik, madde och matilda. de slutade med att ida vann + att hon fick en bula i pannan...
idag så klev vi upp vid 9, fikade och sen så har vi nyss sett julkalendern. nu ska vi gå och duscha sen ska vi till vindeln på julmarknaden

RSS 2.0