back home

när jag vaknade hörde jag regnet, då ville jag dirket tillbaka till turkiet.. fast det är väl ändå lite skönt att vara hemma. idag så blir det nog bara en slappardag sen ska jag kanske iväg till stan och sova i hannas lägenhet.
har inte fört över några bilder än men ska väl försöka göra det idag.
 

hi my name is whatever you call me

i morse for jag och matilda in till vindeln och kollade på deras avslutning istället för att fara på våra egna, men jag orkade inte för det gick så dåliga bussar till och hem från stan. det var kul att se 97:orna och filip var riktigt snygg! sen for vi till ica och väntade lite sen gick till skoaffären och satt där till bussen hem gick. sen jag kom hem så har jag gjort lunch, sovit lite så tiden skulle gå fortare packat det sista och målat tånaglarna. nu är det bara en halv timme kvar tills jag tar bussen in till stan, där ska jag först möta upp pappa och kanske hanna, då far vi och äter på great eastern och sen vidare till flygplatsen!
så vi syns om 2 veckor!

vindelns skolavslutning

 
 

tjoho

idag så var jag hemma för vi skulle typ ändå bara städa skåpen och det har jag redan gjort. så istället har jag varit och klippt gräset hos tysken, bara legat framför tvn och varit på gymmet.
nu har jag packat färdigt allt tror jag iallafall, bara kameran som håller på att laddas. skulle egentligen vilja gå ut på en promenad eller något men väder gör nog så jag stannar inne ikväll.
 

my love

i morse så tvingade jag med filip till skolan eftersom jag ändå bara hade brännbollsturnerung i någon timme. min klass förlorade då båda våra matcher men det handlar ju inte om att vinna utan att ha roligt! nämen före 11 nångång for jag och filip in till stan, köpte lunch på ica, shoppade lite och tog en fika på wanyes. före halv 3 for vi till en kille som kollade på filip knä och efter det hem. 
nu ska jag strax fara och springa något varv på elljusspåret.
 

min helg

min senaste från insta
 
hela helgen har jag tillbringat med filip, så har inte haft tid att blogga något. vi har iallafall, sett film, spelat tennis, lagat hamburgare, gjort världens godaste kladdkaka, ätit massa annat gott, varit ute i solen, sovit länge och myst. pappa kom och hämtade mej efter 2 nångång, sen dess har jag börjat packa och typ bara suttit vid datorn. nu väntar jag på att filip ska komma, han borde vara här när som helst.

there will always be a place for you for all my life

tänkt att om minder än 24 timmar så kommer du vara död av alla pussar jag ska ge dej. 
idag så har jag klippt gräsmattan här hemma, börjar bli lite rik av att göra det. sen for jag och ida till hundsjön, badade, fikade och hade det trevligt. när jag kom hem därifrån så fortsatte jag klippa lite och efetr det åt mat. nu väntar jag på att pappa ska komma in, då ska vi iväg och springa ett varv på elljusspåret.

your eyes are wonderful and your smile is too

idag så stannade jag hemma från skolan för idrott var den ända lektionen och då skulle jag få åka buss längre tid än vad lektionen är. imorse tänkte jag först fara och klippa gräsmattan hos tysken men då startade inte moppen, så jag skippade det. istället har jag legat framför tvn, ätit, varit ute och gått en sväng med theo, solat och lagat palt som håller på att koka nu.
 

nu går jag dit vägen leder men nu behåller jag värdigheten

ikväll så följde jag med pappa och handlade i tavelsjö sen så gick/joggade jag hem därifrån, var ännu drygare    för jag hade motvind.. när jag kom hem tog jag mej fika och satt framför tvn till nyss. nu ska jag försöka hålla mej vaken tills filip kan prata men vet inte hur det kommer gå för jag är så sjukt trött!
som tur är så är jag ledig resten av veckan vilket blir väldigt skönt!

3 juni

ikväll så var jag först ute på en lite promenad med majsan men den blev inte så lång för det började regna.  efter det for jag och pappa iväg till gymmet en snabbis och sen hem och kollade på sverige - makedonien + åt ananas. nu ska jag snart gå och borsta tänderna och sånt och sova!

it's never too late

har just pratat med filip på skype, åh vad jag saknar honom!
tidigare ikväll var jag ut och sprang på elljusspåret med pappa sen sprang jag hem också. sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt men nu ska jag iallafall sova.

första juni

idag så har jag varit med ida, vi var i hundsjön ett tag först sen körde till tavelsjö och köpte glass, efter det så skilldes vi åt. så följde jag med pappa till vindeln och gjorde lite saker + handlade. sen körde jag bilen hem, första gången på en större väg än inne i byn.
ikväll ska jag kanske fara och typ grilla och ha det mysigt med matilda, ida och annasara men vi får se hur det blir.

RSS 2.0