show me a sign a reason for me

idag vaknade vi vid 10 och klev upp efter ett tag, fikade sen la oss och såg ett avsnitt andra avenyn.
nu ska vi ta och hitta på något att göra ute, det är ju så vackert väder!

glad påsk!


sunny day!

 
det här har vi gjort idag i det fina vädret, suttit ute och solat + ätit en god glassblandning!
vi har också varit ute och fotat fina påskbilder, som jag kommer lägga ut senare. nu ska vi väl gå ut igen och hitta på något kul. 
ikväll så ska vi laga mat för mina föräldrar ska bort och äta och vid 7 så far vi hem till filip.

don't you feel that it's burning inside?

idag så tog jag och filip oss en skotertur till en grillstuga här i överrödå, riktigt mysigt i det fina vädret!
när vi kom hem därifrån så kollade vi på andra avenyn som vi gjort fram tills nu, men nu ska vi ut på en promenad till det blir mat.
sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

she´s not me

denhär bilden passar ju bra såhär runt påsk.
 
är faktiskt ganska färdig nu fast det är över 1 timme tills bussen går men tror jag ska träna lite extra till svenska redovisningen, vill ju att det ska gå bra eftersom det är muntliga nationella jag ska göra. 
slutar 20 i 4, då kommer jag nog gå ner till stan ett tag sen kommer pappa och hämta upp mej. först ska vi hämta ett bord till min syster och sen fara och handla + äta nånstans.
 
när jag kommit hem ska jag vara med filip, oj vad jag saknar han! har inte träffat han sen i söndags, alldelens för längesen..

if you want it you can get it for the rest of your life

följde med mamma till stan ikväll, så fick ett par skor. dom är verkligen hur sköna som helst!
nu så ska jag plugga det sista på min svenska redovisning och sen gå och sova. har sov morgon i morrn, 3 lektioner sen är det lov!
 

it don't matter who wins out in the end

vaknade för snart en halv timme sen, fast är egenltigen ledig idag för jag hade bara idrott och matte och dom sakerna kan jag ändå utföra här hemma. så vra lite drygt att jag som vanligt vaknar jätte tidigt när jag har sovmorgon...
men ska sätta mej och göra matte diagnosen nu och sen får jag se vad som händer idag.

so I turn out the lights and lay there in the dark

idag så fyller min kära vän julia år, så ett stort grattis till henne!
fick sluta tidigare från skolan idag så hann med 3-bussen, underbart! så for till gymmet ett tag, där även ida och wille var. 
ikväll så ska jag nog förbi och gratta julia, sen göra min matte diagons och träna lite till min redovisning.

who thought we would end up here

efter skolan idag så for jag först hem en snabbis och bytte om och sen vidare till gymmet. fast var inte där så länge eftersom jag skulle laga mat idag. lagade iallafall mat-muffins och sallad, blev faktiskt godare än vad jag trodde det skulle. 
ikväll ska jag nog hålla på att fixa lite med mitt nationella tal till svenskan och bara njuta av att vi inte har någon läxa i veckan!

let our love lead the way

tyckeratt filip for alldelens för tidigt i morse, vilket var efter 10 nångång. när han hade farit så for jag till gymmet ett tag och sen hem, duschade och åt lunch.
vid 1 så ska jag till stan och handla med mamma, eftersom jag bestämmde att jag skulle laga maten hela veckan. sen ikväll ska vi över till mina grannar och äta där en gång till.

you're the only love I've ever known

hann inte blogga något igår, men vi for hem från filip hem till mej vid halv 11. efter ett tag så for vi iväg till en grillstuga här i överrödå och grillade korv med min familj + mina fastrar. när vi kom hem därifrån for vi till gymmet, hem och duschade sen för till mina grannar och åt 3 rätters.
vi var där till halv 9 kanske, sen for hem till mej och kollade på tv sen gick och la oss. 

fredag!

har juridik just nu och slutar om lite mindre än en timme, då äre helg! även fast denhär veckan inte varit så värst jobbig, varit hemma 3 av 5 dagar.
efter skolan far jag ner på stan en snabbis och sen hem till filip och sover där inatt. 

that magic that we got can nobody touch

har precis kommit hem från ett dubbelpass på steppen, så nu sitter jag och fikar. ska ringa till filip direkt jag skrivit  färdig sen hoppa in i duschen och tillslut sova!

it’s not like I’m obsessed or anything

är ju ledig idag också så har stekt upp palt nu som jag äter till lunch, mums!
måste nästan börja gå och lägga mej senare för nu när jag skulle kunna sova hur länge som helst, vaknar jag halv 9 och kan inte somna om.. då klev jag iallafall upp, for till gymmet och sen hem och la mej på soffan ett tag. 
 

it’s burning under my skin burning for a new beginning

smile!
 
ikväll så har mamma haft tupperware party, som tur var kom julia och sänkte medelåldern lite med mej nämen. kändes lite vuxet att vi satt där i soffan med varsin katalog och lyssnade när hon pratade om alla saker, sen fikade vi och efter det så for alla hem.
så for jag och mamma ut och gick med hundarna en sväng och nu så sitter jag bara här, ska nog gå och borsta tänderna nu och sen sova.

palt

ett fint litet collage från min palt lagning.
 
fuskade lite med att använda paltmix men annars hade de då tagit en himla tid att skala alla potatisar. dom blev faktiskt väldigt lyckade, de trodde jag inte!
ikväll så kommer julia hit ett tag för mamma har tupperware party, så sa åt julia att hänga med sin mamma hit. så vi lär väl sitta där och lyssna lite och fika. 
 

hey you beautiful, boy you knock me down

halv 9 så hade jag utvecklingssamtal sen efter det så gick jag ner till stan och väntade tills bussen kom. när jag kom hem for jag direkt till gymmet och efter det hem och fixade lunch. nu kollar jag på lyxfällan och tar det lugnt. senare idag så ska jag försöka laga palt för första gången i mitt liv, hoppas det går bra!

nothing they can do can stop this army of two

var hemma från skolan idag och gjorde verkligen ingenting, typ såg film och åt. sen före 4 kom filip, sen har jag varit med han hela kvällen. vi har inte gjort sådär överdrivet mycket, nu så har typ filip somnat så ska nog också göra det snart.
imorrn så har jag utvecklings samtal halv 9 sen kommer jag åka med 10 bussen hem, så blir nästan som en ledig dag i morrn också!

make me wanna spread my arms and fly

igår var bussen försenad med lite mer än en halv timme och idag så stod jag ut och väntade i 45 minuter men den kom aldrig,den kommer säkert inte äns att komma. det var inte den bästa dagen att ta converse måste jag säga, fryser fortfarande om mina fötter.
får se om jag ens orkar fara till skolan idag, för har typ en riktigt lektion men jag får se vad mina föräldrar säger om de. det ända värda jag har idag var väl att jag och emma skulle till studio 88 och intervjua dom om deras marknadsföring, fast hinner inte det för bussen kom aldrig...

If it wasn't for my pain then I wouldn't know my strength

hittade ingen annan bild på mej och pappa.
 
när jag kom hem från skolan la jag mej på soffan ett tag sen lagade jag mat, duktig tjej! efter maten så åt vi tårta också, för pappa fyller år!
sen ikväll ska jag nog inte göra någonting, se tv, skriva ut lite papper och prata med filip, som jag saknar som bara den just nu..

I don't know how lucky I am

snygg morgonfrilla på filip!
 
måndag igen.. men den här veckan blir nog ändå helt okej, för jag har bara utvecklingssamtal på onsdag och är ledig hela torsdag. just nu så håller jag på fika men är strax färdig, då ska jag gå och borsta tänderna och sen typ klä på mej och fara till skolan.

let me be the one to break it to you

igår var jag hos ida runt 7, följde med henne till hennes moster för hon skulle äta där. sen for vi hem till ida igen, vi satt väl mest och pratade, åt godsaker och vid halv 3 somnade vi.
idag var jag hemma lite efter 1, så nu tar jag det bara lugnt. ska nog snart fara ut och åka skidor med pappa.

everytime we kiss I swear I could fly

ett par bilder från igår/idag.
 
hade väldigt mysigt  igår, gjorde tacos och åt massa gott! idag var det tänkt att vi skulle åka hem vid 12 men då var tåget inställt, så vi åkte med filips mamma hem istället vid halv 4. 
så då under dagen for vi ner på stan ett tag och sen tillbaka till lägenheten och åt pannkakor med filips lillebror. 
 
efter maten nångång så far jag till ida och stannar där tills i morrn, var så längesen vi va med varandra!
 

I'm so glad i found you

 
sitter helt ensam i hannas lägenhet nu. slutade 20 i 1, då gick jag ner på stan med emma ett litet tag, mötte upp hanna och sen gick hit. känner mej duktig att jag faktiskt hittade! lär ha mer problem när jag ska ta mej härifrån eftersom jag har nog världens sämsta lokalsinne.. 
det är säkert 3 timmar tills filip är här, så får väl komma på något roligt att göra tills dess.

just keep it stuck inside your head, like your favorite tune

håller på att fika för tillfället, så passar på att blogga också. idag efter skolan så kommer nog först gå till min syster lägenhet och vänta där tills filip kommer, sen kommer vi att sova där inatt. det blir nog jätte kul men nu ska jag ta och plugga spanska lite snabbt.

I just can't stop loving you

fin bild, som är 1 år och 1 vecka gammal faktiskt!
 
hade egentligen en väldigt ovärd dag idag, idrott, lååångt hål och sen en typ föreläsning. fast jag orkade inte vara kvar på skolan så länge så tog 1 bussen hem istället för 4 bussen, så det var väldigt skönt!
nu har jag ganska nyss ätit, sen ikväll så blir det att fara på steppen, fika, plugga och sist sova!

I'm feeling better ever since you know me

vaknade efter 7 nångång även fast jag skulle ha kunnit sova till efter 8. nu sitter jag iallafall och kollar på vakna med nrj och spelar candy crush. ska väl bara sitta här nästan en timma till för då går bussen, behöver typ inte heller fixa mej på något sett för har idrott första lektionen.

I'm lookin' right at the other half of me

igår for jag till filip det var därför jag inte bloggade, vi var iallafall på body pump, såg andra avenyn, var ute och gick en kort sväng och hade det mysigt.
idag har skolan gått riktigt fort eller hela veckan har gjort det, det är redan torsdag i morgon! nu har jag tänkt fara iväg till gymmet ett tag sen plugga ikväll.

I can see the world before my eyes

god morgon!
är nästan helt färdig och hade tid över så passar på att blogga lite. om ett tag ska jag gå ut och vänta på bussen sen till skolan och göra bort veckans drygaste dag och efter det fara till filip. 
 

varje steg som jag tar leder rakt till topp

efter maten så la jag mej först och läste lite sen for jag och pappa ut och åkte att tag på elljusspåret. vi kom hem för snart en halv timme sen, så har fixat i ordning fika som jag ska äta nu medan jag kollar på familjen annorlunda. efter det ska jag se top model också, sen skynda mej i säng!

tonight I leave it all behind

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
imorse klev jag upp lite före 7 och for till gymmet, för jag har sovmorgon idag. när jag kom hem därifrån duschade jag, fikade och fixade mej. nu ska jag strax börja ta på mej ytterkläderna och gå ut till bussen. 
känns lite smådrygt med skola men det är bara 3 veckor sen lov igen!

skidtävling


cause I’m gonna rock your world

for hem från filip efter 2 nångång, sen hem en snabbis och nu är jag i min systers lägenhet. känns lite konstigt att vara utan filip eftersom jag varit med han varje dag på lovet och bara sovit utan varandra en natt.  kommer vara här ett tag till vi ska iallafall äta här i stan och sen fara och handla. 
 

My day

Idag så har jag varit och kollat på skidtävling för filip var med och åkte. Sen så har vi varit på konsum och köpt godis, sett tv, bakat efterrätt och nu så ligger vi bara i filips säng. Sen ikväll blir det att se melodifestivalen såklart!


I wanna hit the roof with someone like you

hittils idag så har vi inte gjort så speciellt mycket, vi gick hem till wille en snabbis och lånade lite pengar så vi tar oss till filip senare idag, eftersom ingen av oss har några lösa pengar.
så nu ska vi väl hitta på något att göra i typ en och en halv timme tills bussen går.

you're beautiful, it's true

vi vaknade för snart 2 timmar sen, fast som vanligt har vi bara fikat och sett andra avenyn.
men nu ska vi strax gå ut och gå till buberget, ta en fika där och sen gå hem igen. 
 

when you get worried I'll be your soldier

idag så for vi ut och körde skoter med ida och wille, fast det var väldigt blåsigt och kallt. när vi kommit hem till mej så for vi nästan direkt till filip och nyss så har vi varit på body pump, väldigt jobbigt! lär ha träningsverk i morrn men nu ska vi gå och ta något att fika och börja på säsong 2 på andra avenyn.

You take the both of us and we're the perfect two

vi vaknade för snart 2 timmar sen, fast vi har ändå bara hunnit fika och kolla på några avsnitt andra avenyn. senare idag ska vi kanske ut och köra skoter med ida och wille, fast det beror på om dom får igång sin skoter.  
 

bullar!

ett par bilder från vårt bullbak, dom blev faktiskt väldigt goda! 
vi har nyss ätit middag, så nu ligger vi bara i min säng och vilar magarna lite. sen ikväll vet vi inte riktigt vad som händer.

if I told you all I need is you

imorse klev vi upp vid 10 och gjorde vofflor till frukost/lunch, efter det så for vi till gymmet ett tag. 
nu har vi just duschat och väntar på att bulldegen ska jäsa lite till.

I know that if the sky would fall I´d survive it all

kom hem runt 5 och då var filip redan hemma hos mej, han låg i soffan och såg mysig ut. så jag kröp ned bredvid han ett tag sen åt vi mat. 
ikväll ska vi nog bara ta det lugnt framför tvn och äta lite godis som vi köpte nyss.

I just can't read your mind

nu har jag precis fixat mej, så väntar bara på att pappa ska komma hem så han kan köra mej till annasara. kommer nog bli riktigt trevligt där,  har ingen aning om när jag tar mej hem i morgon. så det kan dröja ett tag innan jag skriver nästa gång.

it's time to face it and be strong

 
kom hem från filip för inte så längesen, så nu väntar jag på att det ska bli mat. sen ikväll så drar jag till annasara, blir nog väldigt bra!
idag så har vi varit ute på en liten skoterutflykt, sett andra avenyn och bara myst.

'cause you mean everything

har bara legat och kollat på andra avenyn hela dagen, skulle vilja gå ut men har inget att göra där. känns inte så kul att typ fara ut och gå i snöstormen. var tänkt att filips mamma skulle komma och hämta mej men hon fick larm så jag får vänta med att träffa filip tills ikväll.
ska försöka hitta på något att göra ett tag sen fixa något att äta, får äta ensam ikväll för min familj är i stan och hjälper min syster att flytta.

you're my sweetheart

idag var det tänkt att jag och julia skulle fara till buberget men det blev inte så för det är så dåligt väder.. sen for filip för ett tag sen, så är helt ensam snart för min familj ska till stan. 
så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, ska iallafall vara med filip igen senare.

It takes me all the way

mitt hår ser så ljust ut där, längtar verkliegn till de bleks av solen!
 
nu är det iallafall äntligen lov, känns hur skönt som helst! nu väntar jag på att filip ska komma hit, vilket är runt en halv timme kvar. vet inte vad vi ska hitta på ikväll men det blir nog jätte bra ändå!
 

RSS 2.0