now you got me believing

idag efter skolan så far jag direkt hem till filip, då ska vi fixa med efterrätten och göra oss i ordning. sen så ska vi över till didrik och äta med han, wille och ida, blir nog trevligt.
senare på kvällen ska vi väl gå till majbrasan och kanske fara ut och spela brännboll om det är någon som är på.
 

can't hold us

skolan idag gick väldigt segt och jag var hur trött som helst med tvingade mej ändå ut och träna ett tag, sen åt jag middag. så nu är jag ännu dödare och tror inte jag kommer göra så jätte mycket mer ikväll. ska försöka epilera benen men det är drygt och gör bara ont, så får se om jag ids.
senare ikväll kommer jag iallafall och ringa filip, kommer bli dagens höjdpunkt helt klart! för vi måste bestämma lite saker inför valborg imorrn.

she don't like the lights

ikväll så har  jag tagit premiär turen med moppen som bara gick fint. körde till matilda för hon skulle klippa mej, var verkligen på tiden de! det är så bra att ha en kompis som går frisör haha. 
resten av kvällen lär jag inte göra så mycket, bara ligga framför tvn låter lockande.

he's everything

igår efter skolan så mötte jag upp filip, vi tog en buss till strömpilen och for på ica och handlade. sen gick vi till min systers lägenhet och lagade mat. sen resten av kvällen var vi bara där, såg på film, åt massa gott och hade det mysigt. vid 11 kom min föräldrar och hämtade oss,  nu så har vi nyss fikat och ska ta och göra en kladdkaka som vi ska ha att äta ikväll.

Tonight is the night, we’ll fight till it’s over

hittade 3 väldigt fina bilder på mej och madelene som är från maj förra året.
 
nationella idag gick väldigt mycket fortare än jag tänkt gick efter mindre än en timme, jag hoppas att det gick bra i alla fall. efter skolan for jag till bikbok eftersom det var 50% på allt i butiken, så fick med mej en skinnjacka fast är inte helt säker på att jag ska ha kvar den.
ikväll så blir det att fara iväg på step och sen plugga samhälls,

jag vet nåt som inte du vet

har inte varit så suger på blogga men ska försöka börja nu igen.
ikväll så har jag varit med madde och matilda, vi bakade en chokladtårta som kanske inte riktigt blev som den skulle men den smakade bra iallafall!
 sen jag kom hem därifrån så har jag pratat med filip och pluggat samhälls, eller försökt iallafall.. nu ska jag nog gå och sova så jag är pigg i morrn till 3 timmars nationella.

bilder från fjällen!

 

to stay and love the way we are

vaknade över en timme tidgare än vad jag behövt så jag for till gymmet eftersom jag ändå inte kunde somna om. sen gjorde jag super god frukost och såg tv ett tag, nu så är det ungefär en kvart till jag måste iväg till bussen. 
skolan idag blir nog väldigt bra för jag har bara idrott och 50 min ekonomi, efter det så far jag hem och packar det sista. runt 5 så börjar vi rulla iväg mot fjällen, kommer nog bli super kul eftersom julia också följer med! så jag kommer nog inte att blogga något mer förns på söndag, då jag kommit hem.

fight like a Warrior

igår så kom filip hit, vi gjort väl inte så mycket för jag hade så ont i huvudet så vi typ såg andra avenyn, myste och bakade kladdkaka. 
idag så stannar jag hemma från skolan för jag har typ fortfarande ont i huvudet, tredje dagen i rad! så jag tänkte bara vila idag, så jag är pigg i morrn för då far jag till fjällen! 

just stop for a minute and smile

idag så for jag in till skolan och hade spanska sen for jag hem, väldigt skön dag! för det var vissa i klassen som hade nationella och sista lektionen skulle vara matte men då fick jag göra det hemma istället. medan jag varit hemma har jag faktiskt gjort en svenska uppgift och skrivit lite på idrotts inlämningen, så nu tänkte jag ta med theo ut på en promenad.

I love the way that you smile

bilder som faktiskt är över 1 år gamla!
 
igår var vi på middag hos ida och wille, väldigt gott och trevligt. vi for därifrån vid 9. när vi kom hem såg vi film och åt lite gott sen somnade vi ganska fort.
idag så har vi suttit ute och solat lite, sett andra avenyn och bara haft det mysigt! nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske göra bort något skolarbete.

lördag

insta bild från i morse när jag gav filip frukost på sängen. 
 
igår så kom filip efter skolan, först for vi på gymmet sen åt mat och efter maten så såg vi på tv, åt b&j, såg film och åt lite annat gott.
idag så vaknade jag efter 8, så jag gick upp och gjorde frukost på sängen till filip för det kändes så taskigt att bara väcka honom så tidigt. sen så har vi sett andra avenyn, cyklat/joggat till affären i tavelsjö och nu så sitter vi och äter palt. 
ikväll så far vi på middag hemma hos ida, blir nog super gott!

'cause you got up in my head, in my head like that.

idag for jag lite tidigare från skolan för jag var ändå färdig med det jag skulle. så var hemma kvart över 2, då tog jag lite fika och la mej på soffan ett tag. när jag legat där nästan en timma så cyklade jag ner till gymmet och var där ett tag sen for hem och åt mat.
om en timme så far jag iväg på step, känns väldigt drygt för jag är så trött men det ska nog gå bra!

I need your love

filip sov ju här i natt så fick lov att kliva upp med han lite efter halv 7. sen när han gick till bussen så for jag till gymmet istället, hann inte vara där så länge men.
nu så ska jag bara göra iordning det sista, borsta tänderna och sen gå ut till bussen. efter skolan så far jag direkt till filip och sover där i natt.

when everything's wrong you make it right

efter skolan idag så for jag ner på stan med emma och köpte en bikini + åt årets första mjukglass! sen när jag hoppat av vid busskuren så stod filip där, var en liten överraskning. så han följde med mej hem och sen så blev han kvar här. nu så ligger vi i sängen och ska snart sova, så godnatt!

ready or not here I come

for hem tidigare från skolan idag för jag hade så ont i magen. så när jag kom hem la jag mej i soffan, åt glass och kollade på film. låg där framtills mamma kom hem, då gick jag upp och hjälpte henne med maten. sen maten så har jag inte alls gjort mycket, men nu har jag tänkt mej ut och jogga en sväng.

are you strong enough to rise up when you fall

det kändes lite konstigt att kliva upp 6 när jag iallafall är van att sova till 10.. men jag tog mej upp iallafall. nu sitter jag och fikar och kollar runt på lite bloggar och om 25 minuter måste jag gå ut till bussen. 
men skolan idag kommer nog ändå att gå ganska fort, hoppas jag iallafall!

you're the only one for me

for hem från filip vid 3, känns lite konstigt att vara utan honom nu när jag har varit med han 11 dagar i rad. när jag kom hem så ställde jag mej och lagade palt, så dom håller på att kokas nu men dom borde strax vara färdiga. sen ikväll så lär jag inte göra så mycket, ta det lugnt och ladda upp inför skolan i morrn.

you're everything I need and more

bild från instagram.
 
idag så sov vi ut lite extra sen så har vi fika, varit på gymmet, duschat, setthockey, beställt pizza, hämtat pizzan och sen ätit den framför tvn. 
ikväll så ska vi bara mysa, såhär sista kvällen tillsammans på lovet. så vi lär äta massa gott och se någon film.

3 rätters!

ett par bilder från våran middag!
 
ikväll så kom ida och wille hit på en 3 rätters middag, väldigt trevligt! dom for halv 9, då diskade jag och filip bort allt och nu så ligger vi i hans säng.
snart ska vi väl starta några avsnitt andra avenyn och sen lär vi väl inte göra så mycket mer.

let me kiss you

har egentligen inget att skriva nu under lovet, gör typ bara samma saker hela tiden. 
är iallafall med filip nu som jag varit exakt hela lovet, vi klev upp för snart en timme sedan. sen dess har vi bara hunnit fika och försöker komma på vad  vi ska laga för mat i morrn, för vi ska bjuda ida och wille på mat i morrn.
vet inte vad vi hittar på idag, kanske går ut en sväng eller något.

2 april

Idag började vi dagen väldigt aktivt och for till gymmet före frukosten. Sen frukosten har vi väl inte gjort så mycket typ sett andra avenyn, spelat kort och bakat muffins.
Nu väntar vi på mat sen ska vi kanske fara ut och springa och sen fara till matilda.


one way or another

idag så klev vi upp vid halv11, fikade och sen dess har vi väl inte gjort så jätte mycket. senare idag ska vi till stan och sen till filips mormor och morfar och äta där.
efter det så far vi nog hem till mej och är där i natt.
 

RSS 2.0