a little tough love never hurt nobody

bilden är nästan exakt 3 år gammal.
 
for ju på step tidigare sen efter det gick jag hem med mamma eller hon kom och mötte mej. när jag kom hem gjorde jag i ordning lite frukt och satte mej och pratade med filip.
nu ska jag gå och borsta tänder och sen krypa i säng.

nothing can make me feel like you do

for tidigare från skolan för att hinna med 3 bussen, när jag kom hem gjorde jag väl inte så mycket framtills det blev mat. nu så har jag tänkt att plugga lite och senare så blir det step.

31 januari

filip sov ju här inatt, så han förstörde min sovmorgon med en och en halv timme.. men det är ha faktiskt värd. han for efter 7, då la jag mej på soffan och såg tv ett tag sen gjorde mej i ordning. nu ska jag snart ta och gå ut till bussen ska bara fixa lite små saker först.

30 januari

både simningen och tandläkaren gic bra i morse, var bara lite drygt att ta sig upp i morse. men på skolan kände jag mej jätte seg och trött, så skippade idrotten och for hem med en buss tidigare. sov hela vägen hem, så när jag då kom hem jag kände jag mej mycket bättre så stack till gymmet ett tag. nu sitter jag och kollar på tv och fikar. senare kommer filip också, denna onsdag blev plötsligt mycket bättre!

29 januari

har nyss ätit och nu ska jag komma på något att göra i typ 3 timmar. för sen före 9 nångång så far jag till filip och sover där, blir super mysigt! i morrn ska vi kanske fara och simma på morgonen sen ska jag till tandläkaren och tillsist till skolan.

shoes

fick med mej dessa löparskor hem igår, från stadium

I can feel it heating up

har inga andra bilder än på jag och filip men jag hoppas det går bra ändå
 
nu ska jag ta och hitta på något ett tag, kanske träna lite eller något annat. sen klockan 8 ska jag se familjen annorunda och efter det top modell och säkert äta något gott till de.

28 januari

försov mej 25 minuter i morse men har ändå hunnit göra allt jag behöver och sätta mej vid datorn. ska strax gå och borsta tänderna sen ta på mej kläderna och gå till bussen. efter skolan idag ska jag möta upp mamma på stan sen ska vi fara och kolla på gympaskor till mej och handla.

I never felt so In love before

 
idag har jag och filip inte gjort sådär jätte mycket, spelat spel, ätit, gått ut på en promenad, kollat på andra avenyn och bara myst! filip for hem nångång efter 4 då la jag mej på soffan och såg till fram tills det blev mat. ikväll ska jag bara ta det lugnt för jag känner mej väldigt seg och lite små ont i halsen...

26 januari

 
vi kom hem till mej för inte så längesen och nu ska vi snart ut och åka skidor, vi måste bara byta kläder först.  sen ska vi laga god mat och bara va!

Jan. 26, 2013


Love is like an energy rushing inside of me,

sen sist jag skrev så har jag varit ute och gått med theo, duschat, lagat plättar till mej och pappa och varit ute och fotat en snabbis. om en halv timme ungefär så tar jag bussen till vindeln, jag och filip ska först på vejos och fika sen hem till han. 

25 januari

fattar inte varför jag inte kan sova nu när jag hade tänkt sova ut länge. så nu sitter jag i soffan, fikar och kollar på hotell gyllene knorren. ska nog sitta här ett tag till sen kanske gå ut med hundarna eller något.

the power of love

nyaste bilden!
 
Ikväll har jag varit på dubbla step pass, så känns riktigt bra just nu! när jag kom hem pratade jag med filip ett tag sen fixa fika. nu ska jag snart sova även fast jag inte ska till skolan i morrn. för alla lektioner utom en är inställda och den är ändå bara på en timme. så stannar hemma och tar det lugnt istället. 

24 januari

klev upp 8 imorse för jag kunde inte sova längre.. men då hann jag istället göra en massa saker på morgonen, som både äta frukost och lunch hemma, fara på gymmet, plugga, se tv, duscha osv. 
hade bara 2 lektioner i skolan sen for jag ner till stan en snabbis, fick med mej en tröja idag också. sen när jag kom hem fick jag lov att laga min egna mat för mamma och pappa ligger sjuka på soffan.
ikväll blire iallafall step sen bara ta de lugnt.

we're just living life and we never stop

har nyss läst igenom hela ekonomi boken och gjort spanska läxan, så duktigt! nu väntar jag på att matilda ska höra av sig, då ska vi ut på en liten promenad. sen ikväll så ska jag nog bara plugga, se tv och äta något gott. har lååång sovmorgon i morrn, bussen ska vara i rödå 11:50, känns väldigt skönt!

23 januari

 
har inga bilder på datorn..
 

skrev inget igår men for till filip efter skolan och sov där tills idag. for till stan när vi slutat, fick med mej 2 tröjor hem. sen nu så sitter jag på bussen, ska till gymmet först ett tag sen far jag hem. 
men jag skriver mer senare!
 
 
 
 
 
 
 
 

först skidor nu gymmet

när jag kom hem från skolan gjorde jag inte mycket, typ såg på tv sen åt mat. före 7 så for jag och pappa och åkte 2 varv runt elljusspåret, så jag kom hem ganska nyss. då ville matilda att jag skulle med till gymmet så drar dit alldelens strax efter det så blir det bara att ta det lugnt och se på top model sverige.
 

thank god I have a friend like you

exakt 1 årsen den här bilden togs, de va då jag och filip började lära känna varandra.
 
idag så blev det ett varv runt elljusspåret med pappa sen tog jag de bara lugnt fram tills middagen. efter maten har jag väl inte heller gjort så speciellt mycket följde med hanna till ica, så köpte lite godis som jag åt till kontoret. nu ska jag strax sova, så godnatt!

20 januari

kom hem från filip typ nyss, för han skulle på innebandy match. har kanske tänkt gå ut och fota lite nu när de ändå är så fint väder och sen kanske fara ut och åka skidor.

19 januari

Idag så har vi sett andra avenyn, gymmat, duschat sen hämtade filips mormor och morfar oss. Så nu är vi hemma hos filip och har ätit förrätt, sen ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra.


18 januari

skolan gick faktiskt ganska fort idag nog för ja slutar 12:40 men ändå. efter skolan for jag till stan med emma ett tag, köpte bara 2 ansikts masker som jag och filip ska använda ikväll till våran spa kväll.
när jag kom hem så tränade jag lite här hemma, så nu sitter jag och kollar på skidskytte, fikar och väntar på att filip ska komma.
 
 
 
 

maybe who I am today ain't so far from yesterday

 
bilder från 2010
 
ikväll var jag ju på step med julia, gick väl ganska bra förutom att jag har helt värdelös kordination.. men jag kommer börja i step iallafall. när jag kom hem fikade jag och pratade med filip sen gick och duschade. nu ska jag strax sova.
 

17 januari

skrev inget mer igår men jag var med filip och hade det bra. idag så tog jag en sovmorgon och skippade idrotten, för filip skulle vara på draggen 1 så vi tog 12 bussen in till stan. sen fick jag sluta tidigare också så hann med 3 bussen. nu så ser jag på tv och bara sitter här vid datorn.
ikväll ska jag fara och testa step med julia, det blir nog bra.

16 januari

har sovmorgon idag, så bussen kommer om ungefär 50 minuter och jag är typ redan färdig. efter skolan idag så får jag äntligen träffa filip! vi ska typ först fara och gymma sen får vi väl se vad som händer.

15 januari

tisdagar är då verkligen inte min favorit dag i skolan! var hemma 5, åt mat och nu sitter jag här vid datorn och laddar upp för ska ut och åka skidor med pappa om en timme kanske. efter det så ska jag nog inte göra så mycket mer.

14 januari

tänkte egentligen fara till gymmet efter skolan men var så trött och hungrig, så for hem dirket istället. så nu sitter jag och äter frukt och gör juridik läxan.
sen ikväll så får jag se vad som händer, skulle vilja fara ut och åka skidor men de känns lite för kallt.

love don't come easy

idag klev vi upp nångång före 10, fikade, såg några avsnitt andra avenyn sen for ut och åkte skidor. efter det så åt vi varma mackor sen bara tog det lugnt. nu så har filip nyss farit.. så jag ska nog ta och se något avsnitt andra avenyn och sen bara ta det lugnt ikväll.

12 januari

idag så for vi först på innebandy match, filip var coach så jag satt med didrik på läktaren. tur han kom annars hade det varit ganska drygt att vara där. efter det så kom pappa och hämtade oss, så vi for först en snabbis hem till mej sen vidare till stan och var där till halv 6 ungefär. sen vi kom hem har vi inte gjort så mycket, testat mitt nya stativ jag köpte idag och spelat shack.
 

11 januari

for ju till filip efter skolan, då skulle vi egentligen fara dirket till gymmet men filip hade tappat bort sitt kort så vi fick lov att fixa ett nytt. sen for vi dit ett tag och efter de vidare till ica och köpte lite saker tills ikväll. när vi kom till filip fixade vi maten, åt, gjorde glass som vi ska äta senare.

you need to know that you're the reason why

pratar med filip nu samtidigt som jag äter fruktsallad. känner mej lagomt död i kroppen efter ett cirkelpass och ett tag på skidspåret. när vi pratat färdigt ska jag gå och borsta tänderna sen sova.

hope this feeling last the rest of my life

åh vad jag älskar dej!
 
när jag kom hem från skolan började jag städa mitt rum, har bara att dammsuga kvar men det får jag fixa senare. nu ska jag gå ner och kolla på skidskytte sen fara på cirkelträning, blir kanske också ett varv runt elljusspåret med pappa efter om jag orkar.

topshop

när jag kom hem idag så fick jag dessa av mamma från topshop.

We ain't gotta rush just take it slow

har egentligen sovmorgon och kan sova till 8 men pappa väkte mej halv 6 sen kunde jag inte somna om.. så nu lugger jag framför tvn och ska bara göra det framtills efter 8 nångång. har idrott på morgon också så behöver inte sminka mej eller något heller. 

everyone's got somewhere to go

idag var ju första dagen i skolan det här året, skönt att jag började med en sovmorgon iallafall. när jag kom hem så hjälpte jag mamma att laga mat sen nu så sitter jag och kollar på skidskytte. senare ska jag nog ta och träna lite här hemma och sen bara ta det lugnt!

turkiet

 
skrev inte igår vad jag ska göra som jag sa att jag skulle men jag ska iallafalla till turket med filip och hans familj den 12 juni och är borta i 2 veckor!! ååh är så taggad, kommer bli jätte kul fast det är drygt att det är så länge kvar..

super glad!!!!

filip kom runt 9 i morse och väkte mej, vi gick ner sen efter ett tag. såg tv, gjorde lunch, spelade badminton, fotade 1 bild, såg andra avenyn och åt palt. sen bestämdes också en jätte rolig grej som jag avslöjar senare!
filip far om ungefär en halv timme, då ska jag ut och åka skidor med pappa och sen direkt till gymmet med matilda.

7 januari

det blev så att inte filip kom idag.. så jag har väl inte gjort så jätte mycket, låg typ barapå soffan fram tills middagen. sen nyss så körde jag ett träningspass här hemma, så nu sitter jag och äter fruktsallad och kollar på tv.

‘cause I believe in this life

filip skulle fara och träffa en läkare i stan, så jag for hem. fast jag tror och hoppas att han kommer till mej lite senare. annars har jag ingen aning om vad jag ska göra idag.
nu så sitter jag bara i soffan och kollar på tv.
 

skidor


instagram bild.
 
idag så startade vi dagen med lite skidåkning. när vi kom in såg vi skidor, åt lunch, for ut en sväng med skoter och sen såg mer skidor. nu ligger vi bara i filips säng och inte gör så mycket.

du har pengar på mobilen och alltid mat i kylen

snygg kille jag har, hehe!
 
idag vaknade vi runt 11, gick upp och fikade sen såg på skidor tills vi for till filip. där såg vi på mer skidor och hockey finalen. efter det så gick vi och köpte godis på ica och nu så väntar vi på maten.
sen ikväll blire bara att ta det lugnt och käka godis.

hey, ho, here she go

efter maten så såg vi först på skidskytte sen bara satt kvar där ett tag, till vi bestämde oss för att fara till gymmet. så vi for dit ett tag, duschade och nu så sitter vi här.  men nu ska vi ta något gott att äta och sätta på en film.

nyårs kyssen

 
försökte få den perfekta nyårs kyssen på bild, men det var väl inte det lättaste.
 
just nu så sitter jag och kollar på tv medan filip gör sina övningar, sen ska vi ut på en promenad. efter promenaden har jag ingen aning om vad vi ska göra.

laddar upp för cirkelträning

blev så att filip kommer senare vid 9 istället. så far på cirkelträning med min kära vän julia ikväll.
sen när filip kommer, blir det nog att ta det lugnt och bara mysa!

nyår 2012

 

let her go

bloggade inget igår men jag var iallafall med filip, vi tog det väl mest bara lugnt sen på kvällen for vi till umeå och kollade på innebandy.
idag så skulle filip fara till stan och kolla på innebandy, så jag for hem. första gången jag är utan filip detta år. fast han kommer till mej runt 5 ikväll kanske.
 
 

you only miss the sun when it starts to snow

 
snart så far jag och filip hem till han, sover där inatt också. i morgon eller någon dag snart så kommer jag göra en bildbomb från nyår.

1 januari

2 bilder från igår.
 
igår när filip kom så for vi ut och åkte skidor, duschade, gjorde färdigt efterrätten och fixade oss inför kvällen. sen runt 6 började dom vi skulle vara med komma. sen åt vi mat och efterrätt, spelade spel, körde lite tävlingar och bara umgicks. klockan 12 gick vi ner till rödånäs och smällde raketer.  sen när vi kom tillbaka spelade vi lite mer spel sen for alla hem. 
 
 
 

RSS 2.0