10 saker om mej

1. alltid när jag är ute och går/joggar i skogen så klappar jag alltid händerna, hostar överdrivet eller pratar med mej själv för annars tror jag att något djur kommer att anfalla mej.

2. jag och filip har varit tillsammans i över 15 månader nu men aldrig bråkat, vilket är så otroligt skönt!

3. jag har ingen aning om vad jag vill jobba som i framtiden

4. jag kan verkligen inte lämna mat, varken när jag äter hemma eller hos andra, känns bara så onödigt.

5. jag har väldigt lätt för att somna, typ när jag åker bil, flyg och när jag ser på film.

6. de är inte så kul att vara nära mej när jag är hungrig & trött, är väldigt lätt retad då.

7. jag är väldigt svag för godis annat som chips, popcorn och dricka skulle jag klara mej utan men inte godis.

8. nu är det bara 12 dagar tills det är sommarlov och jag far utomlands.

9. jag går och lägger mej väldigt tidigt, vill sova mellan 9-11 timmar på vardagarna.

10. jag är mer av en bad än sol människa, blir så rastlös av att bara ligga och sola.


#sunny

idag far både julia och filip till spanien.. är lite smått avis men det är ju bara 12 dagar till jag själv far så.
kom hem efter 2 då la jag mej ute och solade ett tag men blir så rastlös, klarar aldrig av att ligga ute länge. ikväll ska jag nog vara med ida, tror det blir så att jag far dit. blir bra eftersom jag inte varit med henne på ett tag.
 

nu blundar jag för allt jag ser

igår så for jag till filip efter skolan måste ju passa på att vara med honom, eftersom han ska till spanien på fredag. hur ska jag klara mej? nämen ska dit i morrn med och säga hejdå.
nu vänter jag på att pasta vattnet ska börja koka och att pappa ska komma hem så vi kan äta. annars ikväll ska jag fara iväg och klippa gräset hos en i byn.

forever and always

for till skolan idag för att ha muntliga nationella i spanska, gick ändå helt okej hoppas jag iallafall. efter det tog jag 10-bussen hem, sen jag kom hem har jag typ bara suttit framför tvn och ätit lunch.
har ingen aning sen vad jag ska hitta på idag, typ kolla igenom lite skolgrejer.

boy you complete me

efter maten skulle mina föräldrar och syster fara och hälsa på hennes gamla häst, då for jag till filip under tiden. vi var och körde tennis och lite fotboll med didrik, sen for vi hem och myst och åt fil. var hemma vid halv 10, då hoppade jag in i duschen och nu så ska jag strax sova.
har bränt mej som en räka idag.. tur jag bara har 20 minuter skola i morrn.

close your eyes

igår var jag ju i stan med filip och köpte lite nya sommar kläder, sen for vi och åt krossad kladdkaka på café göteborg. som vi fick vänta på nästan 1 och en halv timme.. för dom tappat bort vår beställning men vi fick den iallafall tillslut.
efter vi varit i stan så for vi hem till mej, åt mat och sen typ bara låg i soffan, såg film, åt och myste. de dåliga var att han for så tidigt i morse.. så idag har jag bara legat ut och solat och kollat på tv.

I will love you till the end of time

slutade 11 idag men for lite tidigare, så var hemma 11 istället. sen jag kom hem har jag ätit lunch, solat, sprungit lite backintervaller och duschat.
nu ska jag gå iväg till bussen och ta bussen till min älskling, i morrn så far vii iallafall tills stan och shoppar lite.

to face the fear but, not feel scared

börjar dagen bra med att missa bussen... när jag var på väg ner mot vägen kom jag på att jag glömt busskortet så fick lov att springa in igen och sen när jag kommer ut på bron igen far bussen förbi.
så nu blir det att vänta lite mer än 2 timmar tills nästa buss går.
nu ska jag väl gå och se på tv eller något liknande. 

I'm yours

väldigt fina!
 
igår så var jag med filip, först for jag och hämtade han med moppen sen fram tills maten låg vi typ bara och pratade. efter maten så skulle filip dömma fotboll så jag kollade på, tvingade dit matilda också som sällskap. sen for vi ut på en promenad i kvälls solen och tillslut hem fikade och gick och la oss.
nu så ska jag nog börja göra mej i ordning eftersom bussen går om 20 minuter.

over my head

ojoj vet inte vad jag gör uppe nu, borde ha somnat för längesen!
ikväll så har jag varit och sålt fika i klubbstugan med ida, + kollat på lite match, ätit kakor och pratat. när jag kom hem läste jag lite i matteboken och kollade på biggest loser.
i morrn så blir det matte nationella från 9 till 2, rolig dag.. nämen sen efter skolan så kommer filip hit och gör jobbiga tisdagen helt perfekt!

just like you

det där är väl det jag gjort i helgen, legat ute och solat.
idag så har vi varit på picknick nere vid älven, väldigt mysigt fast det blåste lite.. sen for filip vid 3, då la jag mej på soffan och somnade typ direkt. nu väntar jag på mat sen får jag väl se vad jag hittar på ikväll, borde plugga matte..
 
 

I just want to give you everything

jag kan inte mer än älska vädret just nu!
när jag kom hem la jag mej på balkongen och solade ett tag sen for ut på en promenad, var nog det varmaste jag gjort på länge. nu har jag tänkt att städa lite på rummet, för det var ett bra tag sen.. 
senare ikväll kommer filip hit också, så det blir jätte bra!

believe in me

ikväll så har jag varit och ätit på vezzo med joanna, stina och emma. vi satt kvar där väldigt länge och bara pratade säkert 3 timmar.
nu så är jag i min systers lägenhet för vi har bad i morrn och hon bor jätte nära badhuset, så passar på att sova här. nu så ska jag väl kolla runt lite mer på datorn och sen gå och lägga mej.

I don't mind if you don't mind

idag gick skolan väldigt fort med spanska nationella, engelska och matte. efter skolan for jag och joanna och solade solarium, tycker det var lite halv obehagligt. när jag kom hem tog jag det bara lugnt ett tag sen lagade mat och åt. 
nu så gör jag inte alls mycket men om ett tag ska nog jag ta och fara ut och gå eller något.

turn it up and now here we go

idag har det varit så fint väder så jag och filip har väl mest legat ute på balkongen men vi också spelat kubb, tagit lite bilder och sen vid 2 for vi ner på fotbollsplanen för pojkarna hade match. då satt jag där med ida och kollade på matchen + pratade.  
gjorde palt till middag också och efter det så for jag ut och sprang en runda, men nu ska jag hoppa i säng!

you're my heaven

jag och filip kom till mej vid 3 sen dess har vi typ bara sett tv, tagit det lugnt och ätit mat. nu ska vi tydligen iväg till fotbollsplanen och lirar lite, nämen filip vill de så jag hänger väl med. sen ska vi baka ananaspaj och ha det mysigt ikväll.

9 maj

ett par bilder från igår när vi firade annasara som nu är 17 år!
 
igår tog jag iallafall 10-bussen till filip med ida, fast senare kom annasara, matilda och madde och hämtade hem henne igen. idag har vi inte gjort mycket bara legat inne eftersom det regnat hela dagen.. sen före maten for vi hem till mej och nu ska vi väl hitta på något att göra.

8 maj

har verkligen inte orkat blogga på ett tag, tar aldrig heller nya bilder och måste fixa en ny header..
men nu ska jag snart i väg till matilda där vi ska fira annasara och ha det kul. fast måste skynda på lite nu, för jag skulle vara där vi 7 och har inte ens slagit in paketen än..
ikväll så tar jag kanske 10-bussen till filip, fast det beror på hur länge vi är hos matilda.

You know what it's all about

sitter och äter frukost nu och laddar upp inför nationella. efter skolan ska jag nog först vara med emma ett tag sen fara ner på stan och möta upp filip, för vi ska äta någon stans och sen fara på bio. känns som det var längesen vi hittade på något sånt, så det blir super!
men nu borde jag skynda på lite, vi hörs!

it's amazing what you can hide just by putting on a smile

slutade 2 idag istället för 20 i 4, vilket var vändligt skönt eftersom jag var så trött. efter skolan gick jag ner på stan fick med mej en kavaj och en klänning hem.
sen så är det step eller tabata som vi ska köra ikväll istället, lär också komma hemma lite senare än vanligt därifrån eftersom vi skulle fika eftersom det är sista gången den här terminen.

you had your dreams and I had mine.

ikväll så har jag suttit och sett humorgalan, tror seriöst aldrig att jag grinat så mycket. så tvningade mamma att hon skulle bli världsförälder, så nu kanske jag kan kolla på såna reklamer utan att grina.
men nu ska jag skynda mej i säng eftersom det är skola igen i morrn!

hold me now

bara för jag glömde kameran igår och aldrig tar nya bilder.
 
hade en trevlig kväll igår som bestod av 3-rätters hos didrik, majbras kollande och brännboll. sen efter 11 for jag och filip hem till han och gick och la oss ganska direkt.
idag vaknade vi ändå väldigt tidigt, åt frukost, såg andra avenyn, for på gymmet, åt lunch, duschade sen kom min syster och hennes kompis och hämtade mej. 

RSS 2.0