28 juli

idag så har jag varit hos ida på mini kalas, väldigt trevligt och gott fika. vid halv 4 for vi 5 till sandvika och badade sen efter någon timma for jag och filip hem till mej och åt sallad. ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och ladda inför första jobbdagen..
 

27 juli

min och filip underbart goda mat som vi lagade igår!
 
vi klev upp runt 9, gjorde frukost och har bara suttit framför tvn, som vi fortfarande gör nu. om ett tag har vi tänkt att fara ut och springa, eller jag ska göra det och filip ska köra trappintervaller.
sen lär vi väl bara vara ute i det fina vädret!
 

vännäsbadet

 
 

25 juli

idag så har jag och filip bakat bullar, typ hälften blev brända men annars vart dom goda! nu väntar vi på att mamma ska sluta jobbet, så hon kan komma hit och hämta oss. ikväll så har filip fotbollsträning, så jag ska fara och klippa gräset hos tysken. sen far vi hit till filip igen.

24 juli

lite bilder från igår.

idag klev vi upp för 9, gick ut med crutov, fikade + såg ett avsnitt prison break sen cyklade till ica och köpte lite saker. nu ska vi nog snart börja göra lunch som vi ska ta med och äta vid kvarn. 
sen har vi inte planerat något mer men kanske vara ute eftersom det är så bra väder!
 
 

23 juli

lånade bilden av matildoz.
 
i fredags for jag till åsele med madde och var där tills på söndag, hade det riktigt trevligt där. sen på söndag var jag med filip direkt jag kom hem och är med han fortfarande. 
vi har legat ute ett tag men nu ska vi börja göra någon lunch sen far vi till rödå lite senare för filip har fotbolls träning.
 

18 juli

sov hos filip igår men for hem ganska tidigt för han skulle fara och fiska. var hemma nångång efter 11 men har typ inte gjort någonting sen dess. snart ska jag hjälpa pappa och fixa i husvagnen eftersom vi drar till åsele i morrn.
 

16 juli

idag for jag hem från filip ganska tidigt.. för jag behövde klippa gräset hos tysken. så kom nyss hem därifrån, nu tror jag nästan att jag far till gymmet om ett tag.
sen ikväll ska jag nog bara vara ensam, för filip har träning..
 

13 juli

idag så for jag iväg till rödåsel för att jobba men det ändå som behövdes göra var att ställa ut stolar och bord sen fick jag fara hem. när jag kom hem gjorde jag nudlar och satt mej här vid datorn. nu så ska jag väl ta och hitta på något.
 

10 juli

har inte orkat blogg eftersom jag ändå inte gjort så mycket. vi har typ bara varit inne och sett prison break för vädret är så dåligt. ikväll ska vi iallafall fara och spela minigolf med ida och wille i tavelsjö, jag kommer helt klart vinna!
 

7 juli

idag så har jag varit med filip, vi gjorde tårta, spelade kubb, låg på ballkongen och solade, spelade skippo och bara låg framför tvn. han for hem vid 4 sen dess har jag inte gjort mycket mer än ätit middag.
ikväll tror jag inte alls att det händer mycket.
 

6 juli

hittills idag har vi bara variit i hundsjön men vi badade faktiskt ingenting, de var så kallt! vi kom hem för inte så längesen, så vi ska väl komma på något att göra ett tag senare ska vi iallafall till gymmet. 
ikväll så ska vi laga middag själv och är ensam hemma hela kvällen för mamma och pappa ska fara på 40-års kalas.
 

5 juli

såhär såg vi ut när vi cyklade hem från ida, fick låna den snyggaste ponchon!
 
idag efter maten tog vi cyklarna till ida för att säga hej, fast sen började det regna så vi stannade där ett tag till. det slutade aldrig regna så vi lånade lite kläder och cyklade hem igen. nu ska vi göra i ordning lite gott att ta med ut till husvagnen.
 

4 juli

igår så var jag först med filip fram tills halv 3 då gick jag till madde, fram tills middagen satt vi mest bara och pratade. sen efter maten for vi först till dammen, där var vi med lisa och matilda. efter ett tag for vi iväg till hälsingfors och hängde med några där, sen var vi hos madde igen efter 12 nångång. 
idag skulle madde jobba så jag for hem tidigt, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men ikväll så kommer nog filip hit, hoppas det iallafall.
 

turkiet del 3

 

turkiet del 2

 

best I ever had

idag så har jag varit med filip, vi har mest varit inne och sett på prison break. vi for ner till älven för vi tänkte ha piknick men då vare så många flygande kryp där, så vi hade piknick i tv-rummet istället. 
snart ska jag och pappa fara ut på en liten löparrunda sen ska jag vara med julia. så ska ta ooch ringa till henne nu.
 

turkiet del 1

 

RSS 2.0